Om Oss

MED FLÄCKFRITT RESULTAT

Flyttstädning firma i Umeå. En del av Drivera AB

Vi vet hur svårt det kan vara att hinna med en löpande städningen i vardagen. När du anlitar Umeå Flyttstädning slipper du smuts och damm och kan istället njuta av ditt hem varje dag – året om! Våra kunder finns i hela Umeå och vi jobbar ständigt på att förbättra vår service till dem.

En kvalitetsgaranterad städning.

Möjlighet att dra av arbetskostnader på upp till 50 000 kr.

15 dagars garanti på vår flyttstädning.

Inga dolda avgifter.

SKINANDE RENT HEM. DEN BÄSTA GARANTIN FÖR ETT BRA JOBB.

När du anlitar oss kan du alltid vara säker på att jobbet blir gjort precis som det ska. När det gäller flyttstädning finns det alltid ett tydligt facit på väl utfört arbete. Ett skinande rent hem. Först när vi har lyckats med det är vi klara med vårt jobb.

FLYTTSTÄDNING I UMEÅ- MED FLÄCKFRITT RESULTAT

EN HJÄLPANDE HAND I FLYTTSTÖKET.

Alla som har flyttat att det finns tusen saker som ska hinnas med. Helst samtidigt. Ofta kan det kännas helt övermäktigt.

EN HJÄLPANDE HAND I FLYTTSTÖKET.

Alla som har flyttat att det finns tusen saker som ska hinnas med. Helst samtidigt. Ofta kan det kännas helt övermäktigt.

Flyttstädning Umeå finns till för att hjälpa dig att lösa den ekvationen. Vår idé är att ta hand om så mycket som möjligt, så att du slipper. Allt ifrån dammsugning, dammtorkning och våttorkning till fönstertvätt.

Vi är specialiserade på flyttstädningar, resten låter vi vår samarbetspartner Flytt-Kalle ta hand om. Vi är nämligen övertygade om att man gör ett bättre jobb om man fokuserar på en enda sak.

Vår filosofi märks också på vårt erbjudande. Till exempel får du alltid fast pris och 15 dagars garanti på vårt arbete. På så sätt slipper du inspektera arbetet direkt, utan kan ta det i din egen takt. Och för att du ska känna dig extra trygg är vi försäkrade hos Länsförsäkringar för 10 miljoner kronor.

SÅ FÅR VI JOBBET GJORT.

Vi följer en noggrann metodik för att alltid kunna garantera ett fläckfritt resultat.

Det märks till exempel på hur vi utför arbetet i olika moment. Men också på de material som vi använder oss av när vi städar. Något som återspeglar en djup omsorg för både kvalitet och miljömedvetenhet.

När du väljer oss vet du alltid om jobbet är gjort som det ska. Vi följer checklistor där vi prickar av alla delar av ditt hem:

  • Vitvaror
  • Garderober
  • Spisar
  • Fönster
  • Lister
  • Dörrar

Boka online och få offert inom 24 timmar

Det är enkelt

Du kan nu boka flyttstädning via vår hemsida så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Du kan också ringa direkt till oss.

Boka online

Vi gör det enkelt för dig att göra en online bokning. 

Få offert av oss

Inom 24 timmar får du en offert från oss om och vad vi kan göra för dig.

Njut av nya huset

Vi tar hand om flyttstädningen medans du fokuserar på nya huset.